«Список Куліша» або реванш «кумівства» та регіоналів на Буковині

Сьогодні, після завершення виборчої кампанії, вже  можна пролити світло на  «темну сторону» існуючих кулуарних домовленостей, що призвели до поразки Блоку Порошенка у Чернівецькій області та відставки «майданного» губернатора Романа Ванзуряка.

Наразі існує «список «Куліша». Це ті люди, які мають прийти до влади, після завершення виборчої кампанії у разі поразки Куліша та затвердження його губернатором Чернівецької області. Цей список не якась умовність, а реально існуючі документи, якими оперують на київському рівні центральні особи, що займаються регіональною політикою і кадрами.

Ось список, який наш букінсайдер отримав від джерел в адміністрації Президента. Цей список потрапив до нашого інсайдера від людей, які були на Майдані та є учасниками прямого  конфлікту команд Куліша та інших сил, які не хотіли реваншу «перефарбованих» регіоналів та кумів Куліша.

Голови РДА у «списку Куліша»: 



 

Окрім того, є список тих людей, які мали стати опорою Куліша в облдержадміністрації:

Перший заступник – Павлюк Віктор (соратник і найбільш довірена людина)

Заступник і керівник Департаменту фінансів – Пушко-Цибуляк Єлизавета (займалася відмиванням повеневих коштів для Куліша та була «кротом» в команді Ванзуряка)

Керівник апарату — Добржанський Сергій (займався кампанією «Сильної України» та допомагав обиратися регіоналу Федоряку у 2012 році)

Департамент молоді та спорту  — Михайло Павлюк (син Віктора Павлюка, вся його кар’єра є наслідком кумівства і зв'язків його батька)

Департамент суспільних комунікацій — Володимир Килинич (регіонал, соратник Онуфрика)

Департамент освіти — Борис Деркач (кум Куліша і родич Павлюка)

УКБ – Гандзюк Олександр (депутат від ПР, друг Куліша) або Лунін Сергій (колега Куліша по Дністровській ГЕС та керівник Новодністровської міської організації Партії регіонів)

Департамент охорони здоров’я – Руснак Надія (головний лікар Хотинської районної лікарні, регіонал, яка вийшла з трьохмісячного лікарняного 18 жовтня представляти на зустрічі Куліша і Богомолець, «довірена особа» Куліша, яка в 2012 році активно агітувала за регіонала Артема Семенюка і забезпечила йому необхідний результат  https://www.youtube.com/watch?v=iaVHDyJKGDk. Саме з подачі Руснак, Куліш на фуршеті у неформальній обстановці звів наклеп на голову райадміністрації Стратійчука, що призвело до миттєвого звільнення останнього з його посади, не враховуючи інтереси Хотинської громади).

Останні півроку Куліш намагався просунути своїх голів адміністрацій та керівників департаментів, але позиція Ванзуряка дозволяла уникнути ганебних призначень. Цим і викликана відсутність деяких голів районних адміністрацій до цього часу та неможливість проводити кадрові перестановки в ОДА.

Куліш розгорнув справжню кулуарну війну, яка закінчилась відставкою Ванзуряка ще до виборів. Він не міг працювати в умовах постійного кулуарного тиску, і в той же час не мав нашкодити Рибаку і Тімішу, які балотувалися до парламенту за квотою «УДАРу», а фактично за квотою Ванзуряка. Останньою краплею стала відмова Ванзуряка «нагнути» 204 округ для партії і Куліша особисто. 

Букінсайдер вважає, що дана інформація важлива для знання буковинців. Ми вважаємо, що суспільство і буковинська громада готові не дати здійснитися реваншу екс-регіоналів та кумів Куліша. Ми закликаємо буковинську громаду всіма законними і іншими методами не допустити цю команду до управління Чернівецькою областю.

8 коментарів

Святослав Вишинський
Кругообіг посад у природі, здається, не знає принципу відміни.
Сергій Воронцов
Цікавий злив))) Але коли чогось хочуть «не допустити», як правило пропонують альтернативу, яка не гірше
Володимир Антонюк
гімна варта інформація.Стара інформація і не пов'язані нічим, крім фантазії автора факти.
Святослав Вишинський
Ви сама безпосередність.
Михайло Шморгун
Мене звинувачують, що я це пишу. Але це не так. Це хтось значно розумніший, а мене роблять крайнім. Красиво
Андрій Струм
Миша, на ком шапка горит)) А если серьезно, неважно кто пишет — важно кому платят)
Михайло Шморгун
Ви навєрно і пишете. Вам навєрно і платять…
Андрій Струм
Миша, у Вас лицо скучное)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте