Громадянин Румунії Іон Семенюк намагається стати народним депутатом України

За даними з відкритих джерел Іван Семенюк (Ion) та його брат Траян являються громадянами Румунії і мають відповідний румунський паспорт. Відповідно до чинного законодавства ця людина не має права бути громадянином України і тим більше, не має права балотуватися до Верховної Ради.
Букінсайдер — вважає за необхідне донести цю інформацію до Буковинців, як таку, що має суспільну значимість.

http://www.cetatenie.org/index.php





    

 


SEMENIUC ION, fiul lui Vasile (născut la 12.12.1929 în Cernăuţi) şi Viorica, născut la data de 12 februarie 1968 în localitatea Noua Sulliţă, judeţul Cernăuţi, Ucraina, cetăţean ucrainian, cu DOMICILIU CENZURAT, (16394/2003). (100.605)
 

 

   

SEMENIUC TRAIAN, fiul lui Vasile (născut la 12.12.1929 în Cernăuţi) şi Viorica, născut la data de 31 iulie 1960 în localitatea Sadagura, judeţul Cernăuţi, Ucraina, cetăţean ucrainian, cu DOMICILIU CENZURAT, (16395/2003). (100.606)

5 коментарів

Ігор Гамаль

Додам його фото, якщо раптом хтось не знає про кого мова…
Ігор Гамаль

І скріншот результату пошуку, раптом видалять…
Юрій Шевченко
Паспорт Семенюка

А ось і український паспорт Семенюка. Ця сама особа володіє паспортом іншої країни і прямо порушує чинне виборче законодавство
Юрій Шевченко
Кожен може звірити цю інформацію та впевнетися, що SEMENIUC ION (громадянин Румунії) та Семенюк Іван Васильович (громадянин України) одна і та сама особа.

Букінсайдер буде повідомляти про важливу інформацію з життя Буковини, яку приховують від громадян брехливі політики.
Святослав Вишинський
Чи робились кимось офіційні запити до ЦВК, СБУ щодо зняття з реєстрації і притягнення до відповідальності за подвійне громадянство (якщо інформація відповідає дійсності)?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте